• 18 травня 2017 року Жіночий клуб “Арніка” Львівського товариства у Києві запрошує взяти участь у засіданні клубу своїх членкинь і симпатиків о 18.30 на вул.Андріївська,1(ДВНЗ «Університет банківської справи»)

     

    Маємо прекрасну нагоду познайомитись із нашою гостею Оксаною Сапеляк.

     

    Оксана Сапеляк – львів’янка, кандидат історичних наук, старший науковий співробітник Інституту народознавства НАН України, член Наукового товариства імені Т. Шевченка. Відома в Україні як громадський і політичний діяч та активна учасниця жіночого руху. Очолювала на початку 90-х років районну раду у м.Львові, перейменовану з її ініціативи на Личаківську, була головою тоді ще першої жіночої організації – Львівського обласного Союзу Українок.

    За її сприяння відроджено Свято Матері в Незалежній Україні, перенесено дату святкування Дня міста Львова з вересня на 6 травня.

    О.Сапеляк представляла Світову федерацію українських жіночих організацій, очолювала Фонд духовного відродження ім. Митрополита Андрея Шептицького.

    Авторка і упорядник численних монографій, брошур, статей, вела авторські передачі “Оксанина світлиця” та “Мамина школа” на радіо “Незалежність” у Львові.

    А ще пані Оксана – надзвичайно цікава і сильна жінка, яку не зламали різні випробування і життєві обставини. На зустрічі ЖК вона підніме тему родини, ролі матері (і не тільки), ознайомить зі своїми останніми доробками про постать Андрея Шептицького, про Фатіму та ін. Маємо нагоду придбати літературні доробки авторки з її автографом.

     

    Голова клубу

    Квасниця Ірина Юліанівна

     

    тел. для контакту   067 508 87 40