• Шановні краяни!

    Львівське Товариство у м. Києві запрошує Вас з родинами та друзями взяти участь в «Дні здоров’я», який відбудеться  на Трухановому острові (СБ «Зеніт» клуб «Мала флотилія») 20 травня, у суботу  з 10год.30хв. до 16.00год.- І частина, ІІ частина з 17.00год в пабі «Бігус», вул. Ігорівська, 13/5.

    Увага!!!

    Враховуючи,  що кількість машин для безкоштовного заїзду на Труханів острів, а також місць у пабі «Бігус» обмежені, просимо охочих не пізніше 11.00 год. п’ятниці, 19.05.17р. зарезервувати необхідну потребу.

    Резерв місць для заїзду авто за тел.: +38-067-449-45-85

    Резерв місць в пабі «Бігус» : +38-073-513-513-5

    Діючі члени Товариства реєструються першочергово.

     

    Про захід:

    Займатися фізкультурою корисно, а весело і в приємному Товаристві – подвійно. Адже кожна хвилина занять спортом продовжує життя людини, піднімає дух та настрій, спонукає до нових креативних ідей!

    В програмі:

    І частина    -збір о 10год.30хв. на Пішоходному мості ч\з Дніпро ( метро «Поштова площа»);

    – перехід пішки на базу СБ «Зеніт» або заїзд власним авто від Московського мосту;

    – з 11.00год. : на території  клубу «Мала флотилія» СБ «Зеніт» фітнес-руханка для усіх, футбол, волейбол, бадмінтон, н/теніс ( за окрему оплату), анімації та ігри для дітей, рибалка;

    -з 12.30  презентація  клубу «Мала флотилія» (у клубі вчать  дітей спортивному веслуванню на човнах), майстер – класи для дітей та дорослих  на каноє, байдарках, човнах з акад. греблі, драгонботах та запливи на драгонботах (вартість 100грн. з особи, видається рятувальний жилет) , рибалка;

    – з 14год. 30 хв. – перетягування каната, нагородження переможців конкурсів, у т.ч. і найкращого рибалку;

    – 15.00 – 16.00 – куліш  від Львівського Товариства у м. Києві та гостина вскладчину (в діючому кафе на  березі затоки, територія  СБ «Зеніт»);

    Дрес-код: спортивний одяг та взуття, бажано мати рушник та змінний одяг (хто буде користуватись човнами та драгонботом).

    На території є:  діюче кафе, криті зони для гри в н/теніс, мангал, тренажери, туалети, стоянка для авто.

     

    ІІ частина   з 17.00год. в пабі «Бігус» вул. Ігорівська, 13/5 ( метро «Поштова площа»)

    – 17.30 – презентація пабу

    – з 18.00 – конкурс на кращий Галицький віц (анекдот) від членів та прихильників Львівського Товариства та нагородження переможців (в конкурсі беруть участь усі охочі, однак розповідається не більше 2-х  віців, справедливе журі враховує з них один -кращий)

    – з 19.00год. забава під живу Львівську музику

     

    Під час заходу члени Товариства матимуть можливість сплатити членські внески та отримати пластикові картки членів Товариства (хто ще не отримав).

    Власники пластикових карток членів Товариства у цей день в пабі «Бігус» матимуть 15% знижку на всю продукцію. Паб «Бігус» в цей день представлятиме найдовшу лінійку виробників пива як з України так і імпортованого.

    Довідки за тел.. 067-449-45-85