• Шановні члени та прихильники Львівського Товариства у Києві!

    З нагоди вшанування ювілею І.Я. Франка, запрошуємо Вас на виставу  у виконанні львівських акторів.

    ” І. Франко, якого ми не знали”

    Вистава відбудеться у середу, 28.09.16р.о 19.00год. У  Мистецькому центрі ім. І. Козловського ( вул. Хрещатик, 50-Б).

    Вхід згідно запрошень.

    Запрошення на виставу ”  Франко, якого ми не знали” можливо замовити через  Виконавчу дирекцію Товариства за тел.. 067-449-45-85 чи за ел. адресою lviv-kyiv@voliacable.com  та отримати у понеділок 26.09.16 з 14.00год. до 19.00 год. або у вівторок, 27.09.16 з 13.00год. до 17.00год. за адресою: вул. Прорізна, 2 попередньо домовившись з Виконавчою дирекцією.

    Встановлений  наступний розмір внесків за запрошення:

    члени Львівського Товариства працюючі – 80 грн., непрацюючі – 50грн.

    Прихильники – 120грн.

     

    Анонс Літературно-поетичної вистави ,, Франко, якого ми не знали’

    Літературно-поетична вистава ,, Франко, якого ми не знали’’ охоплює життєвий шлях поета і знайомить з маловідомими фактами його біографії. Глядач відкриє цікаві факти і почує зворушливі історії з  життя поета. У виставі звучать уривки з прозових творів та вірші, що відображають душевний стан поета у різні роки його життя і творчості від ,, Малого Мирона’’до ,,Мойсея’’, а рефреном лунає пронизливе Франкове ,,Якби ти знав як много важить слово…’’ . Різні за жанром твори від патріотичних, громадянських, гостро-сатиричних до проникливої інтимної лірики, звучать так, ніби написані сьогодні  та для нас і  про нас – сучасних українців.

    Будемо сміятись і плакати, порівнювати та дивуватись, милуватись та захоплюватись -слухаючи геніальне слово Франка. Поринемо у світ запеклої боротьби і відчаю, палкої любові і ненависті. Вистава відкриє нам Франка, якого ми не знали!

    Виконавці – львівські актори : Білоус О., Збаражський О., Іванів Ю., Курило Ю., Масюк А., Побуренний Н., Розчіс А., Романчук І.,  Хавунька  А.

    Режисер-постановник – засл. артистка  України  Олена  Баша (м.Львів)

    Музичне оформлення – Валерій  Коломієць (м.Львів)

    Тривалість вистави – 1год. 15 хв.

    3-%d1%84%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%be