• До уваги членів  Львівського Товариства у м.Києві!

    Вітаємо Вас та інформуємо, що у зв”язку з необхідністю привести Статут  ГО «Львівське товариство» у відповідність до вимог чинного законодавства України, зокрема щодо отримання статусу неприбуткової громадської організації,  та потребою обговорити актуальні питання перспективи діяльності Товариства  – необхідно з дотриманням усіх  юридичних норм провести Загальні збори Товариства..

    Враховуючи викладене запрошуємо Вас на 18год. 30хв. у четвер, 01 грудня ц.р. на позачергові Загальні збори Львівського Товариства у Києві, які відбудуться за адресою –  м. Київ, вул.. Білоруська, 17 в приміщенні учбового корпусу Університету банківської справи (метро «Лук”янівська»). Пропонується наступний порядок денний:

    1.    Про внесення змін до Статуту Товариства.

    2.    Про стан перереєстрації членів Товариства.

    3.    Про заходи Товариства на грудень  2016р.та січень 2017р.

    4.    Різне

    Інформуємо Вас, що 18.05.16р. на Загальних звітно-виборних зборах Товариства  окрім інших було прийнято  рішення про проведення перереєстрації членів Товариства та запровадження багатофункціональної персональної пластикової картки члена Товариства.

    З  огляду на зазначене,   просимо Вас прийняти  для себе рішення       щодо  членства в Товаристві (перереєструватись, призупинити членство, вийти зі складу членів) та заповнити  відповідну заяву (бланк є на сайті Товариства  www.lvivtov.kiev.ua та можливо замовити ч\з    Виконавчу дирекцію) .

    Заяву просимо переслати на ел. адресу  Виконавчої дирекції    lviv-kyiv@voliacable.com   або принести на збори. Сплатити щорічний членський внесок  можливо безготівково на розрахунковий рахунок  Г.О. “Львівське Товариство“: 26006300352756  у  АТ «Ощадбанк» м. Києва,  МФО 322669,   ЗКПО 25794047 .

    Отримати до зборів пластикову картку члена Товариства, сплатити щорічний членський внесок  готівкою та передати Заяву-анкету можливо  попередньо узгодивши  зустріч  з Виконавчою дирекцією за тел. 067-449-45-85.

    Нагадуємо, що згідно із рішенням Правління розмір щорічного внеску на 2016 рік для  працюючого члена Товариства становить – від 10грн./місяць, для непрацюючого – від 5грн. місяць. Внески за попередні роки не збираються.

     

    Виконавча дирекція  Львівського Товариства у Києві

    Конт.тел. :067-449-45-85 ел. адреса   lviv-kyiv@voliacable.com