Перереєстрація членів Товариства

Шановні краяни!

Інформуємо Вас, що на загальних зборах Товариства 18.05.2016р. обрано новий склад Правління, Опікунської Ради та Фінансово-ревізійної комісії. Головою Правління Товариства обрано Смовженко Тамару Степанівну – ректора Університету банківської справи,  співголовами Опікунської Ради обрано  Кубіва Степана Івановича – першого Віце-Прем”єр Міністра Кабінету міністрів України та Шлапака Олександра Віталійовича – Віце-президента Асоціації платників податків України,  до Фінансово-ревізійної комісії обрали Івасів Галину, Ігнатенко Василя та Лукасевича Богдана.

Окрім інших рішень збори прийняли рішення про проведення перереєстрації членів Товариства, запровадження багатофункціональної персональної пластикової картки члена Товариства, створення  реальної бази контактів для інформування членів Товариства про діяльність та заходи Товариства, а також інші рішення.  Більш  детальна інформація на сайті Товариства www. lvivtov.kiev.ua

З огляду на зазначене,   просимо Вас прийняти для себе рішення       щодо  членства (перереєструватись, призупинити членство, вийти зі складу членів) та заповнити  відповідну заяву ( для отримання заяви, перейдіть за посиланням – Анкета-підтвердження) .

Заяву-анкету просимо переслати на ел. адресу  Виконавчої дирекції    lviv-kyiv@voliacable.com  .

Сплатити щорічний членський внесок  можливо безготівково на розрахунковий рахунок  Г.О. “Львівське Товариство“: 26006300352756  у  АТ «Ощадбанк» м. Києва,  МФО 322669,   ЗКПО 25794047 . Отримати пластикову картку члена Товариства, сплатити щорічний членський внесок  готівкою та передати Заяву-анкету можливо  в робочі дні особисто за адресою м. Київ, вул. Прорізна, 2  (метро “Хрещатик”) попередньо узгодивши  зустріч  з Виконавчою дирекцією за тел. 067-449-45-85

Нагадуємо, що згідно із рішенням Правління від 07.06.2016р. розмір щорічного внеску на 2016 рік для  працюючого члена Товариства становить – від 10грн./місяць, для непрацюючого – від 5грн. місяць.

Виконавча дирекція  Львівського Товариства у Києві

Конт.тел. :067-449-45-85 ел. адреса   lviv-kyiv@voliacable.com