Церемонія вручення міжнародної Відзнаки Блаженного Священномученика Омеляна Ковча

Шановні краяни!
Є можливість зарезервувати та отримати запрошення на щорічну церемонію вручення міжнародної Відзнаки Блаженного Священномученика Омеляна Ковча, під час якої також відбудеться прем’єра мистецького проекту “Божий Агнець”.
Відзнака вручається щорічно видатним особистостям за значний внесок у справі екуменічного діалогу, діалогу культур і народів, міжрелігійного та міжнаціонального порозуміння, соціально-харитативної та благодійної діяльності,за особистий життєвий приклад жертовності та гуманізму, героїчні вчинки.
Відповідно до постанови Верховної Ради України від 18 грудня 2018 року «Про відзначення пам’ятних дат та ювілеїв у 2019 році» у цьому році відзначатиметься 135 років з дня народження Омеляна Ковча, видатної постаті української історії, церковного та громадського діяча, політв’язня нацистського режиму.
VIII церемонія вручення Відзнаки Блаженного Священномученика Омеляна Ковча відбудеться 27 березня 2019 року о 19:00 у місті Києві, в Національній опері України.
В урочистій церемонії вручення відзнаки візьме участь Блаженнійший Святослав, Глава Української Греко-Католицької Церкви.
Бажаючих отримати запрошення просимо зголоситись до Виконавчої дирекції Товариства не пізніше 17 березня 2019 року за тел.. 067-449-45-85 чи ел. адресу: lviv-kyiv@i.ua
Кількість запрошень обмежена.