«Україна в піснях і романсах»

  Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води…
В годину щасливу і в радості мить,

                            любіть у годину негоди…                                                                                            В. Сосюра

Влучно і актуально звучать рядки вірша відомого українського письменника В. Сосюри. Настав час єднання нації навколо спільної  мети – захисту та збереження України, її історичних та культурних надбань. Саме зараз треба відверто заявити про любов народу до рідної землі. Національна оперета запрошує 15 травня о 19.00 на катарсис Україною.

«Україна в піснях і романсах» – концерт, наповнений шедеврами пісенної класики. Ви почуєте музику українських композиторів, які народилися в різних куточках України і творчість яких наповнена щирістю, любов’ю до Батьківщини, почуттям патріотизму та національної гордості.

Українські народні пісні в обробках митців зі світовими іменами, романси та арії з найвідоміших опер, оперет, мюзиклів, а також хореографічні композиції, пронизані щирим українським колоритом, занурять публіку в багату, самобутню українську культуру ,захоплять глибиною думки, багатством почуттів і настроїв, подарують незабутні враження та душевну насолоду.

У програмі вечора – номери, присвячені 200-річчю від дня народження та 153-й річниці з дня перепоховання видатного українського Кобзаря Т.Г. Шевченка, твори якого дійшли до нас через віки і звучать сьогодні як пророцтво.

У концерті беруть участь провiднi артисти Національної оперети, хор, балет та оркестр театру.

Катарсис Україною розпочато! Приєднуйтесь!