Рішення, прийняті за Загальних зборах 01.12.2016

До уваги членів  Львівського Товариства у м.Києві!

 

Вітаємо Вас та інформуємо, що у четвер, 01 грудня ц.р. відбулись  позачергові Загальні збори Львівського Товариства у Києві.

Прийняті наступні рішення:                                                                                       

По першому питанню    –   Про внесення змін до Статуту Товариства

Ухвалили:

1.1.Затвердити зміни до Статуту

1.2.Доручити Виконавчій дирекції підготувати у відповідності до чинного законодавства пакет документів для подання державному реєстратору для реєстрації прийнятих змін до Статуту

 

По другому питанню –  Прийняття рішення про визначення особи , яка має право представляти громадську організацію для здійснення реєстраційних дій.

Ухвалили:

2.1.Обрати члена Правління Товариства Деревянчука  Г. Ю. особою, яка матиме право представляти громадське організацію «Львівське товариство» для здійснення реєстраційних дій.

 

По третьому питанню  – Про стан перереєстрації членів Товариства.

Ухвалили:

3.1 Продовжити термін проведення перереєстрації   членів Товариства до 13.01.2017р.

3.2. Звернутись до членів Товариства з проханням – у термін до 13.01.2017р. знайти час і визначитись зі своїм статусом у Товаристві (перереєструватись, призупинити членство, вийти з лав Товариства) та письмово поінформувати про прийняте рішення Виконавчу дирекцію Товариства

 

По четвертому питанню   Про заходи Товариства на грудень  2016р.та січень 2017р.

Ухвалили:

4.1.Традиційне зібрання Товариства на Старий Новий рік провести у Колонному залі Київської міської Ради у п’ятницю 13.01.2017р. з 20.00год. до 00год. 30хв. у фуршетному варіанті. Підготовку заходу доручити Правлінню Товариства.

4.2.Свято Миколая для дітей членів Товариства провести спільно з парафією церкви св.. Василія у суботу, 17.12.16р.

4.3.Доручити Виконавчій дирекції спільно з керівником фольклорно-етнографічного театру «Левеня»  п. Г. Олійник  визначитись з  приміщенням, датою та часом проведення вистави «Подорож св.. Миколая»  для дітей членів Товариства та забезпечити дітей подарунками

 

 

 

З  огляду на зазначене  та вимогою чинного законодавства щодо фіксованого членства в громадській організації, просимо Вас прийняти  для себе рішення       щодо  членства в Товаристві (перереєструватись, призупинити членство, вийти зі складу членів) та заповнити  відповідну заяву (бланк є на сайті Товариства  www.lvivtov.kiev.ua та можливо замовити ч\з    Виконавчу дирекцію) .

Заяви просимо переслати на ел. адресу  Виконавчої дирекції    lviv-kyiv@voliacable.com    Сплатити щорічний членський внесок  можливо безготівково на розрахунковий рахунок  ГО “Львівське Товариство“ 26006300352756  у  АТ «Ощадбанк» м. Києва,  МФО 322669,   ЗКПО 25794047 . Отримати пластикову картку члена Товариства, сплатити щорічний членський внесок  готівкою та передати Заяву-анкету можливо  попередньо узгодивши  зустріч  з Виконавчою дирекцією за тел. 067-449-45-85.

Нагадуємо, що згідно із рішенням Правління розмір щорічного внеску на 2016 рік для  працюючого члена Товариства становить – від 10грн./місяць, для непрацюючого – від 5грн. місяць. Внески за попередні роки не збираються.

Якщо хтось із членів Товариства не отримує  ел.розсилки інформацї від Товариства, просимо  надіслати Виконавчій дирекції Товариства діючу ел. адресу та номер моб. телефону.

 

 

Виконавча дирекція  Львівського Товариства у Києві

Конт.тел. :067-449-45-85 ел. адреса   lviv-kyiv@voliacable.com