«Подаруй дитині радість 2016» – звіт про проведену акцію

«Подаруй дитині радість 2016»

 

Шановне товариство, дорогі друзі і взагалі добрі люди, які сприяли нам в організації благодійної акції «Подаруй дитині радість 2016».

Інформуємо Вас про те, що разом нам вдалося подарувати радість 97 дітям !!!

Спільними зусиллями нам вдалося забезпечити 7 листів до св. Миколая від діток з Бродівщини та Дрогобича Львівської області, а також подарувати необхідні речі, меблі та техніку для 90 дітей із Сатробасанської школи-інтернат, Бобровицького району Чернігівської області, серед яких:

–       1 пральна машинка та 15 кг прального порошку;

–       Меблі (60 стільців у їдальню; 20 стільців у навчальні аудиторії; 10 столів у їдальню)

–       Засоби гігієни (31 п. мила, 64 п. зубної пасти, 104 зубні щітки, 65 п. гігієнічних прокладок, 23 шампуні, 3 дитячих креми, губки для ванної кімнати 30 шт,

–       Солодкі подарункові набори в кількості 90 шт;

–       Новий одяг для дітей (Кальсони чоловічі/підліткові/дитячі – 35шт, легінси – 19 шт, шкарпетки – 210 пар, гольфи – 54 шт, жіночі підштаники – 37 шт, труси для дівчат – 37 шт, труси для хлопців – 56 шт, сорочки та футболки – 3,

–       Вживаний одяг – 10 великих пакетів;

–       Просвітницькі та навчальні матеріали у кількості 61 шт; та диски в кількості 20 шт.

–       Розмальовки, альбоми, зошити та інша література розважального характеру у кількості 112 шт;

–       Пенали та сумки у кількості 5 шт;

–       Обкладинки для зошитів, олівці, фломастери, ручки та інші канцтовари;

–       Іграшки, творчі набори, тощо.

 

Всі ці речі, а також їх передачу дітям Ви можете побачити на фотографіях, розміщених на сайті Львівського Товариства: www.lvivtov.kiev.ua, а також на офіційній сторінці Львівського Товариства у соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/lvivtov ).

Особлива подяка дівчинці Іринці, яка влаштувала для діток майстер-клас з розфарбування ялинкових кульок, зробила з наймолодших діток казкових героїв та запалила усмішку на дитячих устах.

 

Дай Бог, щоб ця щира усмішка супроводжувала їх протягом усього життя, а подарована радість лише давала наснагу на нові успіхи та звершення!

 

Дозвольте ще раз від імені діток подякувати всім хто долучився, а також побажати Вам миру, злагоди, здоров’я та Божого благословення!

 

Нехай Святий Миколай завітає до Вас, й дарує Вам щастя і радість не раз!

Більше фото Ви можете побачити у підрозділі “Галерея” на цьому сайті та відвідавши офіційну сторінку Товариства у соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/lvivtov/)

dsc_0106