Коротенько про корабель “Львівська мрія 2014”

Помріємо?:-)

– Що Ви робите у суботу, 21 червня?

– Мрію!..

Вкотре Молодіжний клуб Львівського товариства у м. Києві згуртував членів і прихильників товариства на традиційну прогулянку по Дніпру – „Львівську мрію – 2014”.

Палуба „Резона” дочекалася більше півсотні гостей – і ми попливли до вже добре знайомого і дещо рідного острівця. Серед дощового і холодного літа цей день видався особливим, сонячним і теплим… Небо бавило погляд ясністю і чистотою. Радіючи добрим знакам природи, думала про те, що Львівське товариство народилось під щасливою зіркою! Легкий попутний вітерець – черговий тому доказ!

Знайомство, розмови, обійми, „Червона рута” + „Тільку ві Львові”, спільні фото і перший тост… за любов! Так-так, саме перший, а не третій:-) Ну, скажіть, хіба ми не можемо хоч раз собі таке дозволити? Тим паче, якщо є чудова нагода! Хто ще не чув і не знає, по секрету розповідаю, що 2 роки тому на кораблику „Львівська мрія – 2012”  познайомилось двоє чудових молодих людей – Ігор та Галина, поповнивши українську родину ще однією сім’єю. Гірко!:-)

Після висадки на острів вже за лічені хвилини були накриті імпровізовані столи, горіло багаття, підготовлений майданчик для змагань, а найвідважніші ділилася враженнями від бадьорого купання у Дніпрі. Як бачите, наші досвідчені мандрівники часу даремно не гаяли! Далі були конкурси… і були вони, повірте, ще ті: командний дух, як і бажання перемогти, зашкалювали, а наш „штатний” фотограф ледь встигав ловити весь широкий спектр емоцій і ще ширший хитрощів:-). Та, як не крути, а досвід взяв верх – і у змаганні з перетягування канату (в n-ний раз…) І місце заслужено зайняла команда Медичного клубу товариства. Є пропозиція наступного року віддати приз медикам без змагань:-)

Наближався вечір, а з ним і довгоочікуваний концерт О.Е. Течія широкої, просторої річки (саме про таку завжди мріяли львів’яни) плавно понесла нас у безмежний „Океан”: океан натхнення, океан єднання, океан любові…

Також, під час поїздки обговорили плани Молодіжного клубу Львівського Товариства у місті Києві на 2014 – 2015 рр.

P.S. Друзі, не зволікайте з мріями, адже вони мають властивість здійснюватись..:-)

Фото заходу можна переглянути тут:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.669453329790422.1073741841.529485850453838&type=3

Ліхтер Мар’яна,

член Ради Молодіжного клубу Львівського товариства у м. Києві