Зустріч з молоддю 24.11.2016

Шановні студенти та працююча молодь, яка прибула до м. Києва з Львівщини!

Звертаємось до Вас з наступним.

У м. Києві діє громадська організація «Львівське Товариство»,  яка об’єднує у своїх лавах активну частину наших краян, які проживають, працюють чи навчаються у м. Києві.

Одним з головних завдань нашої діяльності є налагодження більш тісних комунікацій між нашими краянами у м. Києві та гідне представлення кращих гуманітарних досягнень нашої малої Батьківщини у столиці та надання посильної допомоги  членам Товариства та нашому рідному краю.

Протягом 2014-2015р.р. Товариство не проводило активних заходів, окрім  «Маланки – 2014» на Майдані та надання допомоги нашим краянам в АТО. 

З огляду на гостру потребу у згуртуванні земляків, з метою активізації діяльності Товариства та залучення до цієї роботи нових членів з новими ідеями та креативними проектами  – запрошуємо Вас на зустріч з членами Правління та Виконавчою дирекцією Товариства , яка відбудеться  24 листопада о 16.30год. у приміщенні НУ  Києво-Могилянська академія за адресою вул.. Волоська 8/5, ауд. 4 -101(метро «Контрактова плаща») для обміну думками та обговорення наших  планів та проектів.

Більш детально на www.lvivtov.kiev.ua

Виконавча дирекція Львівського Товариства у Києві