Запрошуємо Вас на «Дні здоров’я» 20 травня

Шановні краяни!

Львівське Товариство у м. Києві запрошує Вас з родинами та друзями взяти участь в «Дні здоров’я», який відбудеться  на Трухановому острові (СК «Зеніт») 20 травня, у суботу  з 10год.30хв. до 16.00год.- І частина, ІІ частина з 17.00год в пабі «Бігус», вул. Ігорівська, 13/5.

Займатися фізкультурою корисно, а весело і в приємному Товаристві – подвійно. Адже кожна хвилина занять спортом продовжує життя людини, піднімає дух та настрій, спонукає до нових креативних ідей!

В програмі:

І частина    -збір о 10год.30хв. на Пішоходному мості ч\з Дніпро ( метро «Поштова площа»);

– перехід пішки на базу СК «Зеніт» або заїзд власним авто (біля Московського мосту, вартість за в’їзд 70грн.);

– з 11.00год. : фітнес-руханка для усіх, футбол, волейбол, бадмінтон, теніс, анімації та ігри для дітей, рибалка;

-з 12.30  презентація  клубу «Мала флотилія» (вчать  дітей спортивному веслуванню на човнах), майстер – класи та селфі  на каноє, байдарках, човнах з акад. греблі, драгонботах та запливи на драгонботах (вартість 100грн. з особи, видається рятувальний жилет) , рибалка;

– з 14год. 30 хв. – перетягування каната, нагородження переможців конкурсів, у т.ч. і найкращого рибалку;

– 15.00 – 16.00 – куліш  від Львівського Товариства у м. Києві та гостина вскладчину (в діючому кафе на  березі затоки);

Дрес-код: спортивний одяг та взуття, бажано мати рушник та змінний одяг (хто буде користуватись човнами та драгонботом).

На території є:  кафе, криті зони для гри в теніс, мангал, тренажери, туалети.

 

ІІ частина   з 17.00год. в пабі «Бігус» вул. Ігорівська, 13/5 ( метро «Поштова площа»)

– 17.30 – презентація пабу

– з 18.00 – конкурс на кращий Галицький віц (анекдот) від членів та прихильників Львівського Товариства та нагородження переможців (в конкурсі беруть участь усі охочі, однак розповідається не більше 2-х  віців)

– з 19.00год. забава під живу Львівську музику

 

Під час заходу члени Товариства матимуть можливість сплатити членські внески та отримати пластикові картки членів Товариства (хто ще не отримав).

Власники пластикових карток членів Товариства у цей день в пабі «Бігус» матимуть 15% знижку на всю продукцію. Паб «Бігус» в цей день представлятиме наступну лінійку виробників пива: _______________________

 

Довідки за тел.. 067-449-45-85