До уваги батьків, що виховують дітей з особливими потребами

Шановні краяни!

До уваги батьків, що виховують дітей з особливими потребами.

 

Якщо ваша дитина має незначний ступінь ураження рухової сфери, але в неї більше виявляються психо-мовно-моторні розлади, якщо вона «маринується» влітку в чотирьох стінах, обмежена в спілкуванні з ровесниками та потребує часткового асистування, приєднуйтеся до організації «Групи вихідного дня для дітей з особливими потребами» (на території приватного будинку з затишним подвір`ям біля Солом’янського ринку м.Києва).

Група працюватиме з 8 липня щотижня у суботу з 10.00 до 17.00, так що батьки зможуть займатися соїми справами чи відновлювати свої сили.

Наповнення денної програми обговорюватиметься з батьками. Основну увагу буде приділено взаємодії дітей між собою у супроводі психолога та дефектолога. Програма передбачає заняття з логоритміки, піскотерапію, музикотерапію, арттерапію, руханку та відпочинок на свіжому повітрі.

На 1-му етапі проекту працюватимемо з дітками віком 12-16 років з легкою ступінню розумової відсталості та аутизму, затримкою психо-мовного розвитку. Важливо, щоб дитина розуміла звернену мову і могла озвучити свої потреби, володіла навиками самообслуговування.

За додатковою інформацією звертатися до координатора проекту за тел.: 067/ 670-17-54 (Оксана)