Дні здоров’я відбулись!

Шановні краяни!

                   На суботу  Львівське Товариство у м. Києві замовило добру погоду та провело на Трухановому острові (СБ «Зеніт» клуб «Мала флотилія») 20 травня 2017 року перший в історії Товариства  «День здоров’я».

                   Після фітнес-руханки, тренажерів, волейболу та перетягування канату присутні  познайомились з діяльністю  клубу «Мала флотилія» (у клубі вчать  дітей спортивному веслуванню на човнах), поспілкувались з дворазовим олімпійським чемпіоном, семикратним чемпіоном світу з греблі на байдарках п. Олександром Шапаренком, з п. Костянтином Мальованим – президентом  клубу «Мала флотилія», з п. Олександром Ковалем –засл. тренером України, президентом Федерації ветеранів академічної греблі України, поплавали на човнах та продовжили здорове спілкування у затишному кафе на березі  Матвіївської затоки під куліш  від Львівського Товариства у м. Києві.

 

З новими силами та, на жаль, у меншому складі члени Товариства підвели підсумки «Дня здоров’я» в пабі «Бігус» ( метро «Поштова площа»), поділились «останніми» галицькими віцами під чудову лінійку кращих зразків  пива українських та закордонних виробників.

 

Довідки за тел.. 067-449-45-85