Березневе засідання Жіночого клубу “Арніка” Львівського товариства у Києві

 Березневе засідання Жіночого клубу “Арніка” Львівського товариства у Києві подарувало усім присутнім прекрасний настрій, естетичну насолоду і позитивні емоції.

Ми зустрілись із  Козаком Богданом Миколайовичем – Народим артистом України, актором Львівського національного театру імені Марії Заньковецької, академіком Академії мистецтв України, професором, деканом факультету культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка.
Нас зачарувала неймовірна розповідь Богдана Миколайовича про творчий шлях Ігора Антонича,Івана Франка, Максима Рильського, їх пошуки сенсу життя і оспівування образу жінки, матері, коханої. Лірична поезія, яка поєднала весну, кохання і таїну буття чоловіка і жінки заполонила наші душі…
Жіноцтво клубу мало нагоду ознайомитись із літературною новинкою 2017 року романом-фентезі  Ірен Вітуш “Сар-Мати.Змова Ери Водолія”. Це гімн українській жінці, це світова легенда про гордих сарматок, яка стала реальністю.
Усі члени нашого товариства можуть взяти участь у конкурсі ВИДАВНИЧОГО ДОМУ “МАХІМА” і виграти планшет, мобільний телефон чи електронний годинник фірми “SAMSUNG” (докладніше на сайті видавництва).
Світ насправді є багатобарвним і неймовірно цікавим. До наступної зутрічі у квітні…
Правління
Львівського товариства у м. Києві
_FOT8167 _FOT8138 _FOT8149 (13) _FOT8154 (18) _FOT8156 _FOT8162