Анонс Засідання Правління Львівського Товариства 25.12.2016

Члени та прихильники Львівського Товариства у Києві!

Правління, Опікунська Рада та Виконавча дирекція Товариства вітають Вас та інформують, що у неділю, 25.12.2016р. відбудеться чергове засідання Правління Товариства. До розгляду, окрім інших, плануються наступні питання:

1. Про стан перереєстрації членів Товариства та розмір вступних і членських внесків на 2017 рік

2. Про стан підготовки «Маланки – 2017» та розмір внесків за запрошення (з 31.12.16)

3. Про стан фінансів Товариства

4. Про стан реалізації проекту “LvivCommunityCard”

5. Про основні заходи на 2017 рік та організацію клубної роботи

Звертаємось до Вас з проханням! Надішліть будь ласка Ваші пропозиції з вищезазначених питань та запропонуйте Ваше бачення активізації роботи Товариства.

Пропозиції просимо надіслати на ел. пошту Виконавчої дирекції Товариства lviv-kyiv@voliacable.com Правління Товариства звертається з проханням до фінансово спроможних юридичних та фізичних осіб виступити меценатами чи спонсорами свята “Маланка – 2017”. Умови узгоджуються з Правлінням Товариства. Резервування, замовлення та викуп запрошень через Виконавчу дирекцію Товариства.

Бажаючих вступити до лав Товариства просимо ознайомитись з умовами вступу до Львівського Товариства на веб-сторінці www.lvivtov.kiev.ua.

Довідки через Виконавчу дирекцію Товариства за тел.. -067-449-45-85 чи ел. поштою: lviv-kyiv@voliacable.com Internet: www.lvivtov.kiev.ua

Виконавча дирекція Львівського Товариства у Києві