Толока в Пирогові та Засідання жфночого клубу “Арніка”

Шановні члени та прихильники Львівського Товариства у Києві!

Два оголошення.

1.Запрошуємо Вас у суботу, 13 квітня ц.р. до Національного музею народної архітектури та побуту України на толоку.

По домовленості з адміністрацією музею Товариство буде упорядковувати хати та прилеглу до них територію у регіоні «Карпати». Просимо мати одяг для толоки. Вхід до музею безкоштовний для членів Товариства та їх родин до 11год.00хв.. У програмі заходу:

10.30 – 10год.50хв. – збір перед входом до музею та заїзд на територію до гражди «Верховина» в регіоні «Карпати»;

11.00 – 15.00 – толока;

15.00 – 17.00 – Гостина вскладчину. Конкурс на кращий віц. Нагородження переможців.

Важливо!

Члени Товариства, які бажають заїхати на територію музею власним автомобілем, мають до 11.00год. п’ятниці, 12.04.18 надати номер та модель авто за тел.. 067-449-45-85 чи на ел.адресу lviv-kyiv@i.ua

Під час проведення заходу бажаючі зможуть легалізувати свої відносини з Товариством, вступити в члени Товариства, отримати пластикову картку члена Товариства чи сплатити щорічний внесок .

Запрошуємо Вас зробити добру справу та провести толоку у колі Львівського Товариства у м.Києві!

2. До уваги членкинь Товариства та їх симпатикам!

Запрошуємо вас у четвер, 11 квітня 2019 р., на чергове засідання жіночого клубу «Арніка». Оскільки наближається час відпусток і канікул поговоримо на теми відпочинку, мандрів, поділимося досвідом та емоціями від подорожей. Про свої враження від нещодавньої поїздки до Піднебесної (Китаю) розповість голова Львівського Товариства п. Тамара Смовженко.

Познайомимося також з унікальною українкою, членкинею Товариства, Наталією Шевелою, яка за два роки стала акціонером американської туристичної компанії і сьогодні ділиться своїм досвідом не тільки в Україні, а й за її межами. П. Наталя гостинно запросила нас до свого офісу, щоб познайомитися, розповісти нам про клуб InCruises, чим він займається, що таке круїзний відпочинок, як можна подорожувати по світу з найменшими витратами, а також як можна ще й заробляти подорожуючи.

Вас чекає приємне спілкування, корисна інформація та гарна атмосфера.

Засідання клубу відбудеться 11 квітня о 18.30 за адресою: вул. Вождвиженська, 45 (бічна від Андріївського узвозу, між Театром на Подолі та Андріївською церквою), бізнес-центр V-45, офіс 308.

Довідки за тел.. 067-449-45-85 чи lviv-kyiv@i.ua